BASINDA BİZ

Habertürk

"Bağımsız jüri heyeti, balın dokusuna, lezzetine ve rengine oy verdi. Böylece Tunceli’nin coğrafi işaretli Munzur Balı, iksor markasıyla altın madalyaya layık görüldü."
🔗 Haberi oku

Hürriyet Bigpara

"2.500 metre rakıma ulaşan yaylalarda üretilen Munzur Balı, zengin endemik bitki çeşitliliği ve yüksek polen oranıyla dikkat çekiyor. Analizlerde, 1 kilogram balda 210 bin civarında polen bulunduğu tespit edildi."
🔗 Haberi oku

İhlas Haber Ajansı

"Türkiye’de üretilen balların kalitesinin yüksek olduğunu vurgulayan Tunceli Arıcılar Birliği Başkanı Kazım Doğan, ‘Bizim polen sayımız Türkiye standartlarının üç katı. Ayrıca coğrafyamıza özgü, başka yerde bulunmayan endemik polen türlerimiz var’ dedi."
🔗 Haberi oku

Demirören Haber Ajansı

"Munzur Balı, 280 ürünün yarıştığı Londra Uluslararası Bal Ödülleri’nde kalite kategorisinde altın madalya kazandı. Yarışmada ballar, görünüm, koku, doku, lezzet ve ağızda bıraktığı his gibi kriterlerle değerlendirildi."
🔗 Haberi oku